×

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php): failed to open stream: No such file or directory i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/var/www/subsites.ballerup.dk') i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).

Nord- og Sydpolen

Velkommen til Børnehuset Nord- og Sydpolen

Børnehuset består af 2 afdelinger en vuggestueafdeling normeret til 40 børn og en børnehaveafdeling normeret til 65 børn.

Vi bor i Egebjerg, som er et naturskønt område tæt på skov og søer. Udelivet har stor betydning i vores pædagogiske arbejde. Vi arbejder med et fælles tema, hvor der er plads til fordybelse og inddragelse af barnets perspektiv.  I år har temaet været transport, hvor vi blandt andet har leget brandmænd og fløjet til Mallorca. Hverdagen er organiseret i mindre grupper med henblik på at skabe nærvær og tætte relationer. I vores planlægning er vi optaget af at bidrage til børnenes alsidige udvikling, og børnene udfordres derfor med alsidige aktiviteter og lege, som eksempelvis sang, bevægelseslege, male, tegne, ture og andet. Læs mere om vores værdier og det pædagogiske arbejde i venstre side under børn.