×

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php): failed to open stream: No such file or directory i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/var/www/subsites.ballerup.dk') i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).

Ved Skoven

Velkommen til Ved Skoven

Børnehuset ved Skoven ligger i et spændende boligområde med mange forskellige bebyggelser og rekreative områder. Børnehuset ligger tæt ved Hareskoven og andre naturområder.

I børnehuset lægger vi vægt på, at alle trives og indtager en særlig plads. Vi synes selv, at vi er et godt dagtilbud for børnene, og vi bestræber os på, at hverdagen skal indeholde spændende aktiviteter, som tilgodeser børns behov, såsom rytmik/sang, tegne/male og udeliv. Vi arbejder efter en årsplan hvor der indgår forskellige traditioner samt 4 store projekter.

Vi fungerer tillige som praktikinstitution for Ucc Storkøbenhavn Seminarium.

Børnehuset er normeret til 100 børn (140 enheder) i alderen 0-5 år.

Der er ca. 23 fastansatte i børnehuset. Dertil kommer vikarer efter behov.

I årene 2014-2016, får de 0-2 årige mad i vuggestuen. I køkkenet har vi en køkkenassistent, der tilbereder 75 % økologisk kost. Der tages stilling, i 2016, om de 0-2 årige skal fortsætte med denne madordning. Det er forældrebestyrelsen der har kompetence til at beslutte dette.

Rengøring af børnehuset foretages daglig af en rengøringsassistenter, som er ansat af rengøringsselskab Elitemiljø.

Vuggestueafdelingen er opdelt i 2 afdelinge, med 2 stuer i hver afdeling, der arbejder på tværs:

Sommerfuglene: med ca 10 børn ialt

Larverne: med ca 10 børn ialt

Sneglene: med ca 10 børn ialt

Billerne: med ca 10 børn ialt

Børnehaveafdelingen er opdelt i 3 stuer:

Mariehønerne: med ca 20 børn
Grævlingere: med ca 20 børn
Pindsvinene: med ca 20 børn

Børnehavebørnene skal have madpakke med.

I årene 2016-2018, skal de 3-5 årige have madpaker med i børnehaveafdelingen. Der tages stilling, i 2018, om de 3-5 årige skal fortsætte med denne madordning (madpakker). Det er forældrebestyrelsen der har kompetence til at beslutte dette.