×

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php): failed to open stream: No such file or directory i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/var/www/subsites.ballerup.dk') i theme_render_template() (linje 1526 af /var/www/subsites.ballerup.dk/public_html/includes/theme.inc).

Om os

Velkommen til Distrikt Skovvejen

Distrikt Skovvejen er beliggende et dejligt naturområde tæt på Skoven. I distriktet er der 4 børnehuse: Børnehuset Nord- og Sydpolen, Børnehuset Lundegården, Børnehuset Ved Skoven og Børnehuset Valhalla alle med børn i alderen 0 – 5 år. Der er ca. 90 medarbejdere og ca. 400 børn. Der er pædagogiske leder tæt på kerneopgaven, dvs. når alle de pædagogiske lederstillinger er besat, er der 7 pædagogiske ledere i alt. Derudover er der en distriktsleder som i samarbejde med de pædagogiske ledere varetager at lede distriktet.

Skovvejen har mange gode erfaringer med at skabe sammenhænge i børnenes liv samt skabe overgange, hvor der tages udgangspunkt i børnenes fællesskaber.

Distriktet har tradition for flere fælles projekter blandt andet ”middelalder” for storbørnene og store legedag. 

Endvidere har Børnehusene i distriktet gennem flere år deltaget i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter. Det sidste projekt var med overskriften ”legende trivsel” med økonomi fra ministeriet.